Om oss

Jag Gabriel Jacobson köpte Haglunds takmålning våren 2008 och därefter döpte om företaget till Jacobsons Plåtmålning AB.

Vid starten 2008 var vi bara ett enmans företag med bara 1 anställd, därefter har vi växt och blir större och större, vi är i dagsläget 6 anställda på heltid, vid behov tar vi in extra personal. De senaste åren har vi växt kraftigt och beslutade oss för att bygga en ny verkstad med kontor i Kumla då vi växte ur de gamla lokalerna. Detta gjorde vi då i Jacobsons Plåtmålning ABs regim som 2017 blev Ängslyckans Fastigheter AB. Jacobsons Plåtmålning AB är som förklarat samma företag fast i en ny koncernstruktur.

Vår maskinpark är modern och kvalitativ för vattenblästringen och målningen vi utför, vi har en stor kapacitet då vi har 6st vattenblästrar och lika många färgpumpar med tillbehör. Vattenblästrarna vi använder oss av kan prestera upp emot 800bars tryck och 70°C hetvatten vilket resulterar i att inprincip all gammal färg lossnar och blir till färgflagor.

Vi på Jacobsons Plåtmålning AB är en sammansvetsad grupp med både kvinnor och män som jobbar bra tillsammans och har roligt på jobbet. Utbildning inom arbetet vi utför är något som vi alltid jobbar efter. Vi är självklart med i Plåtslagarnas Riksförbund. Våra uppdragsgivare är generellt fastighetsägare och kommunala verksamheter, samt privatpersoner. Vår grundpelare i företaget är den att vi alltid skall leverera högsta kvalité och god service på de jobben vi utför åt våra kunder och samarbetspartners.

Kontakt


Gabriel Jacobson

VD

Hugo Jacobson

Vice VD

Katarina Jacobson

Ekonomi / Administration