Skip to main content
Plåtmålning

Plåtmålning enligt svensk standard

Jacobsons Plåtmålning specialiserar på att måla plåttak, fasader, plåtdetaljer, smidesstaket med mera. Vår styrka ligger i användningen av marknadens kraftfullaste färgpumpar för exakt och effektiv applicering på olika ytor. Oavsett om det gäller plåttaket eller andra ytor, garanterar vi högkvalitativ målning. Vi lägger vikt vid både manuell och maskinell precision, och våra färgpumpar möjliggör noggrannhet i varje detalj. Valet mellan manuell och maskinell applicering anpassas efter era önskemål för att säkerställa enastående resultat och långvarig estetik.

Plåtmålning av högsta kvalitet

Bland de starkaste färgpumparna på marknaden

TEMACLAD SC50

”FÖRSTKLASSIGT MÅLNINGSSYSTEM”

Världens första målningssystem för plåttak godkänd av tredje part enligt Svensk Standard (SS184006).

TemaClad SC50 för krävande målning

TemaClad SC50 är en två-komponent polyuretanfärg med mycket hög kulör- och glansbeständighet som har flertal möjliga användningsområden. Produkten är en snabbtorkande enskiktsfärg och kräver endast ett skikt för att få en färdig yta.

Mycket bra skyddande egenskaper

Bindemedlet i TemaClad SC50 är polyuretan , vilket ger produkten mycket goda väderegenskaper och god mekanisk slitstyrka tack vare polyretanteknologin, så har färgfilmen extremt goda glans och kulöregenskaper, och som ett resultat av detta så behåller ytor målade med TemaClad SC50 sin nymålade finnish i många år.

PANSARIAKVA

Akrylbaserad täckfärg.

Produktegenskaper

Lämpar sig direkt på ytor som tidigare målats med alkyd- eller akrylatfärg och på fabrikslackerad tunnplåt (PVC, PURAL, POLYESTER, AKRYL).

Omålade förzinkade stålplåtar samt aluminium- och stålytor måste grundmålas med lämplig rostskyddsgrund (t.ex Rostex Super Akva). Aluminiumytorna måste ruggas upp före målning.

Rekommenderat användningsområde

Plåttak och -fasader samt stålkonstruktioner, t.ex. vattenrännor, stuprör och skyddsplåtar.

Begär offert idag av vårt team

Oavsett om det är industriella komponenter, fordon eller arkitektoniska detaljer, levererar Jacobsons professionella och precisa plåtmålningstjänster. Deras team av erfarna målare använder avancerad teknik och premiumfärger för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Innan vi målar, vattenblästrar vi ytan för optimal färgapplicereing. Välj Jacobsons Plåtmålning för att ge ditt plåttak en vacker finish och ett långvarigt skydd.

Kontakta oss